Yritysomaisuudet

Yritysomaisuuden arviointi ja realisointi

Tarjoamme yritysomaisuuden arviointeja, realisointeja sekä muita palveluita ensisijassa asianajotoimistoille, pankeille ja luottolaitoksille kuolin- ja konkurssipesien sekä muiden vastaavien tapausten selvityksissä ja realisoinneissa. Omaisuus voi olla mitä tahansa.

Tämän ohella tarjoamme kirjanpitoaineiston ja muiden asiakirjojen esiselvitystä, jossa poistamme esimerkiksi konkurssitapauksessa vanhat, tarpeettomat ja kirjanpidollisesti merkityksettömät materiaalit. Voimme myös selvittää aineistosta poikkeavia liiketapahtumia. Sovitun ajan jälkeen tuhoamme materiaalit tietoturvallisesti. Teemme tarvittaessa myös kiinteistön loppusiivouksen. Kaikki toimintamme perustuu ehdottomaan vaitioloon ja luottamukseen.

Järjestämme lisäksi tarvittaessa omaisuuden myynnin ja järjestelyn halutulla tavalla, suora-, ja verkkomyyntinä tai huutokauppana.

Olemme vastuullinen, reilu, ripeä ja luotettava toimija. Kohtelemme kaikkia osapuolia asiaankuuluvalla kunnioituksella. Esimerkiksi konkurssipesän velallinen voi kokea omaisuuden realisoinnin hyvinkin hankalaksi, jolloin vastuullinen ja inhimillinen kohtelu korostuu entisestään.

Erotumme kilpailijoista innovatiivisten ratkaisujen kautta. Innovatiivisuus näkyy muun muassa realisointien nopeissa ja toimivissa ratkaisuissa kuin kyvystämme hyödyntää kätevästi eri verkkoalustoja esimerkiksi järjestäessämme omaisuuden myyntiä.

Yritysomaisuuden arviointiin ja realisointiin liittyvissä kysymyksissä saat lisää tietoa ottamalla yhteyttä Pekka Ahlholmiin.


Yhteystiedot:

Pekka Ahlholm

puh. 0400 393 666

pekka@realisointikarelia.fi


Kysy lisää tai ilmoittaudu postituslistalle ja saat tiedon tulevista huutokaupoista.