Huutokaupat

Tarve huutokaupalle?

Onko yrityksessäsi tai kotonasi, vaikkapa vain autotallissasi ylimääräistä tavaraa, jonka haluaisit muuttaa rahaksi? Järjestämme huutokauppoja ympäri Suomen niin omissa tiloissa kuin asiakkaiden toiveiden mukaisesti, olipa kyseessä sitten yritys tai yksityinen henkilö. 

Pääsääntöisesti pidämme huutokauppoja 1-3 kertaa kuukaudessa, Joensuun myymälän yhteydessä. Tämän lisäksi meidän huutokaupan löytää usein erilaisista tapahtumista, kuten Joensuun torin tai Kontiolahden sataman tapahtumista.

Meklarina huutokaupoissa toimii Pekka Ahlholm ja tarvittaessa järjestämme myös muut huutokaupassa tarvittavat toimitsijat, kuten kirjuri, rahastaja ja tavaroiden esillelaittajat. 

Päivämääräsovitut huutokaupat:

Lauantaina 17.8. Joensuun myymälässä osoitteessa Siltakatu 18. Näyttötunti klo 12, huutokauppa klo 13. Huudettavina yksittäin ja laatikoittain mm. työkaluja, astioita, kotimaista designia, huonekaluja ja paljon muuta. Varaathan omia kasseja/laatikoita mukaan.

Perjantaina 13.9. syysmarkkinat Joensuun torilla, huutokauppa klo 15, näyttö klo 14. Tapahtuma ulkona, joten huomioithan sään mukaisen pukeutumisen.

Nettihuutokauppa Huuto.net sivustolla

https://www.huuto.net/haku/sellernro/3065416


Tuotteiden hinnoittelusta:

Omat tuotteemme ovat pääosin ilman pohjahintaa. Meidän huutokaupassa pohjahinta tarkoittaa sitä, että sen alle tuotetta ei voi huutaa. 

Jos asiakas haluaa tuotteelleen pohjahinnan, sen tulee olla kuitenkin kaupallisesti sopivan alhaalla, jotta huutokaupalle jää tilaa. Ei ole mielekästä huudattaa 60 €:n arvoiseksi arvostettua tuotetta siten, että pohjahinta on 50 €.

Huutokauppojen ehdot:

Pienin huuto 3€, korotukset vähintään 2€ välein 50€ saakka, jonka jälkeen korotukset vähintään 5€ välein. 

Rekisteröitymällä huutokauppaan huutajaksi, voit maksaa kaikki ostokset kerralla joko huutokaupan päätyttyä tai huutokaupan aikana. Ilman rekisteröitymistä jokainen huuto tulee maksaa heti. Käteisellä maksettaessa suosittelemme varaamaan mahdollisimman lähelle tasarahan.

Maksuvälineinä huutokaupassa käyvät käteinen sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Sitovan ennakkotarjouksen voi jättää puhelimitse 044 307 3352 tai sähköpostilla info@realisointikarelia.fi. Ennakkotarjous tulee jättää viimeistään huutokauppaa edeltävän näyttötunnin aikana. Voittavan ennakkotarjouksen tuote tulee noutaa viimeistään 7 vuorokauden kuluessa huutokaupasta. Tuotteet voidaan myös lähettää erillistä toimitusmaksua vastaan. Tuotteet tulee olla maksettu kokonaisuudessaan ennen niiden noutamista/lähettämistä.