Huutokaupat

Onko yrityksessäsi tai kotonasi, vaikkapa vain autotallissasi ylimääräistä tavaraa, jonka haluaisit muuttaa rahaksi? Järjestämme huutokauppoja ympäri Suomen niin omissa tiloissa kuin asiakkaiden toiveiden mukaisesti, olipa kyseessä sitten yritys tai yksityinen henkilö. 

Marraskuun huutokaupat:

La 20.11. klo 13, näyttötunti klo 12 alkaen Joensuun Kauppakeskus Metropolissa, Torikatu 29. 

La 27.11. klo 13, näyttötunti klo 12 alkaen Kontiolahden myymälässä, Vaskelantie 2. 

YIT:n varikolla, Ahjotie 3, Joensuu, aikataulu ilmoitetaan myöhemmin 

Meklarina huutokaupoissa toimii Pekka Ahlholm ja tarvittaessa kauttamme myös muut huutokaupassa tarvittavat toimitsijat, kuten kirjuri, rahastaja ja tavaroiden esillelaittajat.


Huutokauppojen ehdot:

Pienin huuto 3€, korotukset vähintään 2€ välein 50€ saakka, jonka jälkeen korotukset vähintään 5€ välein. 

Rekisteröitymällä huutokauppaan huutajaksi, voit maksaa kaikki ostokset kerralla joko huutokaupan päätyttyä tai huutokaupan aikana. Ilman rekisteröitymistä jokainen huuto tulee maksaa heti.

Maksuvälineinä huutokaupassa käyvät käteinen sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Sitovan ennakkotarjouksen voi jättää puhelimitse 044 307 3352 tai sähköpostilla info@realisointikarelia.fi. Ennakkotarjous tulee jättää viimeistään huutokauppaa edeltävänä päivänä. Voittavan ennakkotarjouksen tuote tulee noutaa viimeistään 7 vuorokauden kuluessa huutokaupasta. Tuotteet voidaan myös lähettää erillistä toimitusmaksua vastaan. Tuotteet tulee olla maksettu kokonaisuudessaan ennen niiden noutamista/lähettämistä.