Huutokaupat

Tarve huutokaupalle?

Onko yrityksessäsi tai kotonasi, vaikkapa vain autotallissasi ylimääräistä tavaraa, jonka haluaisit muuttaa rahaksi? Järjestämme huutokauppoja ympäri Suomen niin omissa tiloissa kuin asiakkaiden toiveiden mukaisesti, olipa kyseessä sitten yritys tai yksityinen henkilö. 

Pääsääntöisesti pidämme huutokauppoja 1-3 kertaa kuukaudessa, Joensuun myymälän ja Kontiolahden varaston yhteydessä. Näiden lisäksi meidän huutokaupan löytää usein erilaisista tapahtumista, kuten Joensuun torin tai Kontiolahden sataman tapahtumista.

Meklarina huutokaupoissa toimii Pekka Ahlholm ja tarvittaessa järjestämme myös muut huutokaupassa tarvittavat toimitsijat, kuten kirjuri, rahastaja ja tavaroiden esillelaittajat. 

Päivämääräsovitut huutokaupat:

Lauantaina 27.4. Kontiolahden varaston pihalla osoitteessa Vaskelantie 2. Näyttötunti klo 12, huutokauppa klo 13. Huudettavina yksittäin ja laatikoittain mm. työkaluja, astioita, kotimaista designia, huonekaluja ja paljon muuta. Varaathan omia kasseja/laatikoita mukaan. Tapahtuma on ulkona, joten huomioithan sään mukaisen pukeutumisen.

Lauantaina 11.5. Joensuun myymälässä osoitteessa Siltakatu 18. Näyttötunti klo 12, huutokauppa klo 13. Huudettavina yksittäin ja laatikoittain mm. työkaluja, astioita, kotimaista designia, huonekaluja ja paljon muuta. Varaathan omia kasseja/laatikoita mukaan. 

Lauantaina 18.5. Kontiolahden varaston pihalla osoitteessa Vaskelantie 2. Näyttötunti klo 12, huutokauppa klo 13. Tyhjennämme varastot, joten huudettavaa on paljon. Huudettavina yksittäin ja laatikoittain mm. työkaluja, astioita, kotimaista designia, huonekaluja ja paljon muuta. Varaathan omia kasseja/laatikoita mukaan. Tapahtuma on ulkona, joten huomioithan sään mukaisen pukeutumisen. 

Pe 24.5. kesän avaus Joensuun torilla, tarkemmat tiedot ilmoitamme lähempänä.

La 25.5. Niemen rompepäivät, Kontioniementie 26b, tarkemmat tiedot ilmoitamme lähempänä.

Su 26.5. Susirajan rompepäivät, Automuseonpolku 4, tarkemmat tiedot ilmoitamme lähempänä.

Lauantaina 8.6. Joe Vintage Joensuun torilla, tarkemmat tiedot ilmoitamme lähempänä.

Perjantaina 13.9. syysmarkkinat Joensuun torilla, tarkemmat tiedot ilmoitamme lähempänä.


Tuotteiden hinnoittelusta:

Omat tuotteemme ovat pääosin ilman pohjahintaa. Meidän huutokaupassa pohjahinta tarkoittaa sitä, että sen alle tuotetta ei voi huutaa. 

Jos asiakas haluaa tuotteelleen pohjahinnan, sen tulee olla kuitenkin kaupallisesti sopivan alhaalla, jotta huutokaupalle jää tilaa. Ei ole mielekästä huudattaa 60 €:n arvoista tuotetta siten, että pohjahinta on 50 €.

Huutokauppojen ehdot:

Pienin huuto 3€, korotukset vähintään 2€ välein 50€ saakka, jonka jälkeen korotukset vähintään 5€ välein. 

Rekisteröitymällä huutokauppaan huutajaksi, voit maksaa kaikki ostokset kerralla joko huutokaupan päätyttyä tai huutokaupan aikana. Ilman rekisteröitymistä jokainen huuto tulee maksaa heti. Käteisellä maksettaessa suosittelemme varaamaan mahdollisimman lähelle tasarahan.

Maksuvälineinä huutokaupassa käyvät käteinen sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Sitovan ennakkotarjouksen voi jättää puhelimitse 044 307 3352 tai sähköpostilla info@realisointikarelia.fi. Ennakkotarjous tulee jättää viimeistään huutokauppaa edeltävän näyttötunnin aikana. Voittavan ennakkotarjouksen tuote tulee noutaa viimeistään 7 vuorokauden kuluessa huutokaupasta. Tuotteet voidaan myös lähettää erillistä toimitusmaksua vastaan. Tuotteet tulee olla maksettu kokonaisuudessaan ennen niiden noutamista/lähettämistä.