Muutot ja muuttojäämistöt

Tarjoamme Joensuusta käsin muuttopalveluja pieniin muuttokohteisiin ympäri Suomen. Käytössämme on noin 15m3 tavaratilallinen pakettiauto, johon mahtuu hyvin yksiön, jopa kaksion tavarat kerralla. Tarvittaessa voimme käyttää myös noin 13m3 perävaunua lisänä. Suuremmat muuttokohteet hoidamme yhdessä yhteistyökumppanimme kanssa.

Muuttojäämistöt 

Mikäli tyhjennettävässä muuttojäämistössä on meille myyntiin soveltuvaa tavaraa, hyvitämme siitä aina myös asiakkaalle. Pyrimme kierrättämään tavarat niin, että mahdollisimman vähän tavaroista päätyisi jäteasemalle. Teemme yhteistyötä eri hyväntekeisyystahojen kanssa, jonne lahjoitamme mm. huonekaluja, kodintekstiilejä sekä kodintavaraa. Tavaran jäädessä meille, siitä ei koskaan selviä sen alkuperä tai entisen omistajan identiteetti.

Avaimet käteen -palvelu 

Voimme hoitaa muuton avaimet käteen -palveluna, jolloin me voimme hoitaa tavaroiden pakkaamisen, laitamme tavarat määränpäässä paikoilleen (mahdollisuus käyttää myös ammattijärjestäjäämme), hoidamme muuttojäämistön ja kierrätämme ja hoidamme jätteet sekä siivoamme muuttokohteen. Kokonaisuus voidaan räätälöidä henkilökohtaisen tarpeen mukaan.

Hinnoittelu

Muuttopalvelu voidaan tehdä urakkana tai tuntityönä. Jos tuntityössä muuttokohde sijaitsee 10km sisällä Joensuun myymälästä veloitus alkaa, kun saavumme asiakkaan luokse ja loppuu kun muutto on tehty, mukaanlukien mahdollisten jätteiden poisviennin. Yleensä meiltä muuttoa on tekemässä 1-4 henkilöä, riippuen siitä millaisesta kohteesta ja aikataulusta on kysymys ja kuinka paljon on muuttajan puolesta apujoukkoja. Hinta 49€/h/hlö (sis. alv 24%), veloitus 15 minuutin tarkkuudella. Yli 10km suuntautuviin muuttoihin lasketaan 1,50€/km lisä. Tarvittaessa perävaunua, lisä 0,50€/km koko matkalta. Siivouspalvelu 49€/h/hlö (sis. alv. 24%). Iltalisä klo 18 jälkeen ja lauantailisä +20%, yölisä (klo 22-07) +30% sekä sunnuntailisä +60%. Yksityishenkilöille maksu käteisellä tai kortilla paikanpäällä, yrityksille laskulla maksuehdolla 7vrk. Meiltä on myös saatavilla muuttolaatikoita ja kuplamuovia.

Muutto-ohjeita itsepakkaaville:

  • Huonekalut: Tyhjennä kaappien, lipastojen ym. laatikot, varmista ovien kiinnipysyminen esim. kiristekalvolla tai teipillä
  • Patjat ja matot: Rullaa ja/tai suojaa lialta.
  • Tekstiilit: Pakkaa laatikoihin, laukkuihin, kasseihin tai vahvoihin säkkeihin.
  • Helposti särkyvät: Pakkaa tiiviisti laatikoihin ja suojaa astiat kuplamuovilla, sanomalehdillä tai tekstiileillä ja laatikoihin merkintä "SÄRKYVÄÄ".
  • Peilit: Pakkaa reilusti pahviin ja sanomalehteen sekä kuplamuoviin
  • Televisiot ja muu särkymisherkkä elektroniikka: alkuperäinen pakkaus tai muuhun vastaavaan tukevaan laatikkoon pehmusteen kanssa.
  • Viherkasvit: Suojaa mahdollisuuksien mukaan, huomioi pakkaskelit talvella.
  • Varaa muuttoautolle esteetön kulku muuttokohteisiin.
  • Määränpäässä tavarat löytävät parhaiten oikeisiin huoneisiin jos niihin on merkitty huoneen nimi. Tämä helpottaa myös sinua laatikoiden purkamisessa.
  • Käytäthän riittävän tukevia laatikoita, joita voi pinota päällekkäin.


Emme vastaa asiakkaan itse pakkaamiensa tuotteiden rikkoontumisista.
Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjous muuttopalvelusta!
Asianmukaista ja luottamuksellista palvelua niin yksityisille kuin yrityksillekin.