Lieksan huutokauppa 4.4.2024, Kerantie 21-23.

Lieksan huutokauppa 4.4.2024, 

Kerantie 21-23

Huutokaupattavista tuotteista on kuvia alla olevassa linkissä. Kaikista tavaroista ei ole yksittäistä kuvaa, vaan jos tuotetta on useampi, niin yksi kuva edustaa muiden puolesta. Valitettavasti kuvat ovat hieman epäjärjestyksessä.

https://photos.app.goo.gl/4sMK71eBqTHT5wD67 

Rakennusalan tarvikkeita valtava määrä, sähkö- ja lvitarvikkeita, kylpyhuonetarvikkeita, laattoja monta trukkilavallista, työkaluvaunuja työkaluineen, akkutyökoneita, tikkaita, harjaterästä, pumppukärrejä, erilaisia liimoja, epoksimassaa, kosteussulku yms kemikaaleja, 600 l roskiksia, kattonostureita, nostoliinoja ja -tankoja, rakennusimureita, wurth-tarvikkeita, trukkilavahyllyä paljon, kopiokone, toimistokalusteita, puuta, kippikontteja, raudan- ja putkenvääntimiä, valoja, lavansiirtotrukki, eristeitä, kennolevyjä, moottorisaha, laattaleikkuri, Damixa vesikalusteita n. 100 kpl, imukuppinostin, ilmanvaihtokone yms yms.

Kuvissa ei näy kaikki tuotteet. Pieniä muutoksia tuotteissa voi olla tullut valokuvien ottamisen jälkeen.

Tuotteita myydään useampi lava kerrallaan.

Huutokaupan ehdot:

Huutokauppa 4.4. klo 13.00, näyttö klo 10.00 - 13.00.

Omaisuus on ulosmitattu ja se myydään ulosottomiehen toimeksiannosta Realisointi Karelian toimittamalla julkisella netti- (on jo päättynyt) ja päikanpäällä pidettävällä huutokaupalla noudattaen soveltuvin osin ulosottokaaressa säädettyjä yleisiä huutokauppaehtoja. 

Myyntikohteet myydään sellaisessa kunnossa, kuin ne ilmoitushetkellä on ja niillä ei ole takuuta tai palautusoikeutta. Ostaja on velvollinen itse ottamaan selvää kohteen kunnosta. 

Myyjä päättää hyväksyykö vai hylkääkö tarjouksen. 

Ostaja vastaa ostamiensa tuotteiden irrottamisesta ja poisviennistä. Aiemmin pidetyn nettihuutokaupan tavaroita voi noutaa torstaina 4.4. klo 8.00 - 12.00 ja paikanpäällä torstaina 4.4. pidetyn huutokaupan jälkeen n. klo 17 -20 alkaen Lieksasta, Kerantie 21-23.  Myös torstain 4.4. pidetyn huutokaupan tuotteet tulee noutaa huutokaupan päätyttyä noin klo 17-20. 

Erikseen sopimalla on mahdollista noutaa tavaroita perjantaina 5.4. klo 10 - 14.

Ostajan on noudettava kaupan kohde omalla kustannuksellaan, huutokauppailmoituksessa tai maksu- ja nouto-ohjeissa mainittuna määräaikana. Ostaja on velvollinen korvaamaan kaupan kohteen luovutuksesta ja varastoinnista syntyvät kulut, jotka syntyvät ilmoitetun noutomääräajan jälkeen. 

Joihinkin akkukoneisiin löytyy kuljetuslaatikko. 

Hinnat ovat ilman arvonlisäveroa eikä hintoihin lisätä arvonlisäveroa. Nettihuutokaupassa maksu tulee olla suoritettuna 25.3. Torstaina 4.4. pidettävässä huutokaupassa maksu tulee suorittaa välittömästi huutokaupan aikana. Maksuvälineinä käyvät käteinen ja yleisimmät pankki- ja luottokortit. Varaathan käteisen mahdollisimman sopivana tasarahana.

Rekisteröitymällä huutokauppaan huutajaksi, voit maksaa kaikki ostokset kerralla joko huutokaupan päätyttyä tai huutokaupan aikana. Ilman rekisteröitymistä jokainen huuto tulee maksaa heti. Käteisellä maksettaessa suosittelemme varaamaan mahdollisimman lähelle tasarahan.

Pienin huuto 10€, korotukset vähintään 5€ välein 100€ saakka, jonka jälkeen korotukset vähintään 10€ välein.

Osassa tuotantotiloja voi olla pölyä ja mm. lintujen jätöksiä, joten varaathan tarvittaessa paikan päälle tullessasi hengityssuojaimia. Perustuotantotilat ovat normaalin tehdashallin mukaisessa kunnossa.

Myytyjä kohteita voidaan toimittaa ostajan lukuun, tästä palvelusta kysy Realisointi Karelialta, Pekka Ahlholm, 0400 393 666.

Meklarina toimii Pekka Ahlholm

Huutokaupassa noudatetaan soveltuvin osin ulosottokaaressa säädettyjä yleisiä huutokauppaehtoja, jotka löytyvät alla olevasta linkistä.

https://www.ulosottolaitos.fi/material/collections/20201129213915/7METpOT5t/Ulosoton_yleiset_huutokauppaehdot_paivitetty30.6.17.pdf