Myymälät, osa 3/3

27.02.2023

Kontiolahden toiminta loppuu 31.5.2024 vuokranantajan ottaessa tilat omaan käyttöönsä. Kiitämme asiakkaitamme kuluneista vuosista!

Kontiolahden varastomyymälä

Vuoden 2020 loppupuolella avasimme toisen myymälän Kontiolahden Vaskelaan, Vaskelantie 2. Joensuun keskustan tila alkoi käydä ahtaaksi niin myymälän kuin varastonkin osalta, joten tarvitsimme kiperästi lisää tilaa. Uusi tila löytyikin pian ja tämä tila pihoineen mahdollistaa myös huutokauppojen, pihakirppisten ja erilaisten tapahtumien järjestämisen. Huutokauppoja pidetään vähintään helmi-lokakuun aikana joka kuukauden viimeinen lauantai klo 13 alkaen, näyttötunti klo 12 alkaen.

Varastomyymälän valikoimista löytyy niin Realisointi Karelian kuin Ekokirppiksenkin tavaraa. Otamme myyntiin myös asiakkaiden tuotteita. Lisäksi lahjoitamme myymälästä tuotteita suoraan hyväntekeväisyyteen. Myymälään voi tuoda ehjää ja puhdasta tavaraa myös lahjoituksena. Kierrättäminen on ekologista ja säästää luonnonvaroja! 

Kontiolahden varastomyymälä on avoinna huutokauppaa edeltävänä keskiviikkona klo 14-17 ja huutokauppalauantaina klo 11-14.

Tervetuloa asioimaan kanssamme!