Myymälät, osa 2/3

25.02.2023

Joensuun myymälä

Toimimme Joensuun keskustassa osoitteessa Siltakatu 18, aivan torin ja bussipysäkkien kupeessa. Näin ollen meille on helppo tulla niin autoillen kuin julkisillakin kulkuvälineillä tai vaikka kävellen. Saman katon alta löytyvät Realisointi Karelia ja Ekokirppis.

Ekokirppis

Ekokirppiksen puolelta asiakas voi varata itselleen myyntipaikan ja hinnoitella itse tuotteensa sekä pitää paikan siistinä. Toinen, ehdottomasti suositumpi ja vaivattomampi vaihtoehto on tuoda (tarvittaessa myös noudetaan erillistä korvausta vastaan) tuotteet täyspalveluun, jolloin Ekokirppiksen puolesta hoidetaan tuotteiden hinnoittelu, sijoittelu, paikan siistiminen ja tilitys. Täyspalvelusopimuksen kustannus asiakkaalle on 10€/vko + 50% myynnistä. Asiakas voi noutaa myymättä jääneet tuotteet myyntiajan jälkeen pois tai jättää ne lahjoituksena myymälään. Ekokirppiksen puolella on myös verkkokauppa, josta voi tilata tuotteita ja myös täyspalveluasiakkaat voivat saada tuotteensa verkkokauppaan myyntiin. Toimitamme tuotteita ympäri maailman.

Myymälään voi tuoda ehjää ja puhdasta tavaraa myös lahjoituksena. Kierrättäminen on ekologista ja säästää luonnonvaroja! Teemme hyväntekeväisyyttä monen paikallisen hyväntekeväisyystahon kanssa.

Joensuun myymälä on avoinna joka päivä, lukuun ottamatta erikoispyhäpäiviä, jotka haluamme pyhittää henkilökunnan lepopäiviksi. Myymälä on avoinna ma-pe klo 10-18, la 10-14 ja su klo 12-16.

Seuraavassa blogitekstissä kerromme Kontiolahden varastomyymälästä. 


Kuvia myymälästä