Myymälät, osa 1/3

18.01.2022

Joensuun myymälä

Toimimme Joensuun keskustassa osoitteessa Siltakatu 18, aivan torin ja bussipysäkkien kupeessa. Näin ollen meille on helppo tulla niin autoillen kuin julkisillakin kulkuvälineillä tai vaikka kävellen. Saman katon alta löytyvät Realisointi Karelia ja Ekokirppis.

Realisointi Karelia

Realisointi Karelian puolelta voi tehdä löytöjä mm. antiikki-, retro-, design- ja taidelasituotteista sekä täyspuisista huonekaluista. Monet huomaavat tekevänsä myös muistelumatkan mummolaan, sillä he löytävät samanlaisia tavaroita kuin esimerkiksi lapsuudessaan näkivät mummolassa käyttötavaroina sekä koriste-esineinä. Suurin osa myymälän tuotteista tulee asuntojen ja muiden tilojen tyhjennyksistä, kuten kuolinpesistä ja muuttojäämistöistä. Otamme valikoimaamme sopivia asiakkaiden tuotteita myös myyntiin myyntitiliin. Myyntitilisopimuksen kustannus asiakkaalle on 10€/kk + 50% myynnistä. Hoidamme tuotteiden sijoittelun ja hinnoittelun, hinnoittelussa kuuntelemme toki myös asiakkaan hintatoiveita tuomistaan tavaroista. Sopimuksen päätyttyä tilitämme asiakkaalle hänen osuutensa. Lisäpalveluna tuotteita voidaan kuvata ja laittaa myös verkkokauppaan. Sopimus on voimassa kerrallaan kuukauden ja myyntiajan jatkoa voidaan tarkastella sopimuskauden loppupuolella. Myyntiajan päätyttyä myymättömät tuotteet voi noutaa pois tai jättää lahjoituksena myymälään. Asiakkaalle on siis varsin helppo päästä eroon itselle ylimääräisistä tavaroista ja muuttaa ne rahaksi. Realisointi Karelialla on myös verkkokauppa, josta voi tilata tuotteita ja myös myyntitiliasiakkaat voivat saada tuotteensa verkkokauppaan myyntiin. Toimitamme tuotteita ympäri maailman.

Palveleva, asiakasystävällinen ja osaava henkilökuntamme palvelee myymälässämme joka päivä, lukuun ottamatta erikoispyhäpäiviä, jotka haluamme pyhittää henkilökunnan lepopäiviksi. Myymälä on avoinna ma-pe klo 10-18, la 10-14 ja su klo 12-16.


Seuraavassa blogitekstissä kerromme tarkemmin Joensuun myymälässä sijaitsevasta Ekokirppiksestä ja sen toiminnasta.

Kuvia myymälästä