Hyväntekeväisyys

06.03.2023

Teemme hyväntekeväisyyttä ympäri vuoden paikallisten hyväntekeväisyystahojen kanssa yhteistyössä. Joensuun myymälästä löytyy erillisiä myyntipaikkoja, joiden tuotot lahjoitamme vuosittain eteenpäin. Lahjoitamme myös tavaraa niin myymälästä kuin asuntojen tyhjennyksien yhteydessä, yleensä satoja kg viikossa. Kauttamme menevät myös elintarvikkeet sekä lemmikkien ruuat ja tarvikkeet niitä tarvitseville.

Otamme ehjää ja puhdasta tavaraa, elintarvikkeita sekä lemmikkitarvikkeita myös vastaan lahjoituksena.

Yrityksessämme 1 henkilö on erityisesti keskittynyt hoitamaan hyväntekeväisyystuotteiden toimituksia eteenpäin ja toimimaan eri hyväntekeväisyystahojen kanssa yhteistyössä.

Asiakkaillemme hyväntekeväisyys ei näy juuri muuten kuin myyntipaikkojen ja eri hyväntekeväisyystempausten muodossa, kuten esimerkiksi joulun aikaan joulupuukeräyksenä. Taustalla tehdään kuitenkin satoja tunteja vuodessa töitä mm. lajittelun, tuotteiden tarkistuksen, hinnoittelun, yhteydenpidon, kuljetusten ja tuotejaon kanssa.

Välillä laitamme myös niin Joensuun kuin Kontiolahden myymälöiden eteen erikseen merkittyjä tuotteita, joita saa noutaa ilmaiseksi.

Iloksemme olemme huomanneet, että moni on jo löytänyt meidät ja hyväntekeväisyysajatuksen ja on tuonut tuotteita lahjoituksena. Kierrättäminen säästää lisäksi luontoa ja on ekoteko!

Tiloissamme toimii myös LAHJOITUSDONATION ry, jonka toimintaa tuemme tuotelahjoituksin sekä antamalla tilan käyttöön.