Huutokaupat

16.10.2023
Järjestämme huutokauppoja sekä omissa tiloissamme että asiakkaiden tiloissa.

Huutokauppoja järjestämme Joensuun myymälässä noin kerran kuussa. Yleensä huutokauppa alkaa klo 13 ja näyttötunti alkaa tuntia ennen eli klo 12. Satunnaisesti järjestämme huutokauppoja myös Joensuun myymälässä.

Meidän huutokaupan voi löytää usein myös erilaisista tapahtumista, kuten Joensuun torin tapahtumista ja erilaisista rompepäivistä.

Onko yrityksessäsi tai kotonasi, vaikkapa vain autotallissasi ylimääräistä tavaraa, jonka haluaisit muuttaa rahaksi? Järjestämme huutokauppoja ympäri Suomen asiakkaiden toiveiden mukaisesti vaikkapa asiakkaan tiloissa, olipa kyseessä sitten yritys tai yksityinen henkilö. Järjestämme myös huutokauppoja esimerkiksi konkurssipesien lukuun.

Meklarina huutokaupoissa toimii oma huutokauppameklarimme Pekka Ahlholm ja tarvittaessa järjestämme myös muut huutokaupassa tarvittavat toimitsijat, kuten kirjuri, rahastaja ja tavaroiden esillelaittajat.

Omat tuotteemme ovat pääosin ilman pohjahintoja, joka tarkoittaa sitä, että sen alle tuotetta ei voi huutaa. Jos asiakas haluaa omille myytäville tuotteilleen pohjahinnan, sen tulee olla kuitenkin kaupallisesti sopivan alhaalla, jotta huutokaupalle jää tilaa. Ei ole mielekästä huudattaa 50 € arvoista tuotetta siten että pohjahinta on 40 €.

Pohjahinnattomissa tuotteissa pienin huuto on 3€, korotukset vähintään 2€ välein 50€ saakka, jonka jälkeen korotukset vähintään 5€ välein.

Rekisteröitymällä huutokauppaan huutajaksi, voit maksaa kaikki ostokset kerralla joko huutokaupan päätyttyä tai huutokaupan aikana. Ilman rekisteröitymistä jokainen huuto tulee maksaa heti ja mielellään tasarahalla. Maksuvälineinä huutokaupassa käyvät käteinen sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Sitovan ennakkotarjouksen tuotteista voi jättää puhelimitse 044 307 3352 tai sähköpostilla info@realisointikarelia.fi. Ennakkotarjous tulee jättää viimeistään huutokauppaa edeltävänä päivänä. Voittavan ennakkotarjouksen tuote tulee noutaa viimeistään 7 vuorokauden kuluessa huutokaupasta. Tuotteet voidaan myös lähettää erillistä toimitusmaksua vastaan. Tuotteet tulee olla maksettu kokonaisuudessaan ennen niiden noutamista tai lähettämistä.