Tyhjennykset

Kuolinpesien, toimistojen, muuttokohteiden ja muiden tilojen tyhjennykset

Kun ylimääräisestä tavarasta on päästävä eroon, voit kääntyä vaivatta puoleemme. Olemme alueen luotettu ja ammattitaitoinen toimija, onhan tyhjennykset merkittävä osa yrityksemme toimintaa. Toimimme Joensuusta käsin ympäri Suomen.

Oli tyhjennettävä kohde sitten kuolinpesä tai ihan vain muutto, tilasta riippumatta, hoidamme tyhjennyksen käden käänteessä sopimuksen mukaan. Tarvittaessa hoidamme tyhjennyksen aina loppusiivoukseen saakka.

Lajittelemme tavarat huolellisesti ja varoen. Jos myytäväksi tarkoitettuja esineitä on tarve putsailla tai tehdä muita toimenpiteitä, hoidamme myös tämän asiaankuuluvalla tavalla. Pyrimme kierrättämään tavaraa niin, että mahdollisimman vähän tyhjennyksestä tulevista tavaroista päättyisi jäteasemalle. Olemme matkalla kohti ympäristövastuullisempaa toimintatapaa. Rakennamme Ekokompassi-ympäristöjärjestelmää. Lisätietoja www.ekokompassi.fi

Käsittelemme myytäväksi tarkoitettuja tavaroita aina luottamuksellisesti. Tietoturvallisuudesta huolehtiminen on meille äärimmäisen tärkeää. Kyse on asiakkaidemme henkilökohtaisesta omaisuudesta. Tavaran tullessa meille myyntiin, siitä ei koskaan selviä sen alkuperä tai entisen omistajan identiteetti. Lisäksi jos esimerkiksi kuolinpesässä on papereita ja tavaroita, jotka eivät saa päättyä julkisesti nähtäväksi, hoidamme myös niiden asianmukaisen poiston ja tuhoamisen.

Kuolinpesässä voidaan olla turvallisin mielin siitä, että tavarat löytävät hyvän ja uuden kodin myymälämme kautta. Tyhjennyksestä päätyy meille monenlaista tavaraa myytäväksi ja välillä siellä on todellisia aarteita. Hyvät tuotteet päätyvät yleensä hyvin nopeasti asiakkaille.

Mikäli tyhjennettävässä irtaimistossa on meille myyntiin soveltuvaa arvokasta tavaraa, hyvitämme siitä aina myös asiakkaalle.

Suoritamme irtaimiston arviointia tyhjennystä varten joko käymällä paikan päällä tai kuvien ja tietojen perusteella. Arviointikäynin veloitus on 55€/h + kilometrikorvaus 1€/km, kuitenkin vähintään 55€. Minimiveloitusta (55€) ei peritä tyhjennyssopimuksen syntyessä.

Asianmukaista ja luottamuksellista palvelua niin yksityisille kuin yrityksillekin. 


Pyydä tarjous tai kysy lisää.